Asiointi- ja kaveriapu

KAVERIAPU

Kaveriapu asiakkaan kotiin on lähinnä seurustelua ja ajanvietettä yhdessä. Kotona ollessa voidaan vaikka jutella maailman menosta ennen ja nyt, lukea lehteä, täyttää ristisanatehtäviä, tai katsella valokuvia.

Kaveriapu kodin ulkopuolelle on esimerkiksi ulkoilua kodin lähipiirissä. Ulkoillessa varmistetaan asiakkaan turvallinen liikkuminen, vältetään esteet, kuten korkeat katukivetysten reunat, avataan ovet, jne.

Kaveriavun kesto / kerta 30-45 min.

SAATTAJAKAVERI

Tarjoamme saattaja-apua kodin ulkopuolelle esimerkiksi lääkäriin, sairaalasta kotiin, virastokäynneille, ostoksille jne. Ulkoillessa varmistetaan asiakkaan turvallinen liikkuminen, vältetään esteet, kuten korkeat katukivetysten reunat, avataan ovet, ja ohjataan tarvittaessa oikeaan asiointipisteeseen.

Työntekijämme eivät kuljeta asiakkaita, vaan asiakas itse huolehtii tarvittaessa kuljetuksesta.


HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAMINEN

Avustaminen on vammaispalvelun asiakkaille tarjottavia henkilökohtaisen avun tukipalveluita. Avustamme asiakkaan jokapäiväisissä toiminnoissa, mistä hän ei selviydy itsenäisesti.


VETERAANIEN TUKIPALVELUT

Veteraaneille suunnattu tukipalvelu. Palvelupaketti räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä ja hinnastostamme.