Kotiavun tukipalvelut

KOTISIIVOUS

Kotisiivoukseen asiakkaaksi tulevalle teemme ennen palvelun aloittamista arviokäynnin, jonka aikana kirjaamme palvelusopimukseen mm. tehtävät työt ja käyntitiheyden.

Imurointi

Kotisiivoukseen kuuluu palvelusopimuksessa sovitun mukaisesti imurointi/lakaisu (myös sauna ja pesuhuone), lattian pesu (tarpeen mukaan), pölyjen pyyhintä ja wc:n pesu sekä tarvittaessa pesuhuoneen wc ja lavuaari.

Ovien kahvat, ovenpielet ja valokatkaisijat kosteapyyhitään. Patterit, putket ja pistorasiat pölypyyhitään näkyviltä osin. Mikroaaltouuni ja jäteastiakaappi puhdistetaan tarvittaessa.

Pölyjen pyyhintä

Lisäksi tarvittaessa astioiden tiskaus, mattojen imurointi/tamppaus/harjaus sekä petivaatteiden tuuletus ja lakanoiden vaihto. Tarvittaessa lattiakaivon pesu.

Erikseen sovittuna suoritetaan saunan ja pesuhuoneen pesu, ikkunoiden pesu, kaappien siivous tms. Näitä varten voi varata ylimääräisen siivousajan tai vaihtoehtoisesti vaihtaa perussiivouksen erikoissiivoukseen.

Eritesiivouksesta perimme lisämaksun (kts. hinnasto) Eritesiivouksella tarkoitetaan ulosteiden tai muiden eritteiden erillistä puhdistamista kaikissa asuintiloissa (ihmisten ja eläinten). 

Käytämme asiakkaiden välineitä, jos siivousvälineet ovat asianmukaiset. Tarvittaessa siivoojat ottavat siivousvälineet ja/tai -aineet mukaan kohteeseen ja niiden käytöstä laskutetaan erikseen.

Suoritamme myös muuttoihin kuuluvia loppusiivouksia erillisenä tilaustyönä. Hinta määräytyy työtilauksen mukaan.

Peruuttamattomista käynneistä perimme maksun, kts. hinnastomme.


PYYKKIAPU

Pesemme, kuivaamme ja käsittelemme asiakkaiden pyykit erillisessä pesulatilassa. Tarvittaessa haemme pyykit ja tuomme pestyinä takaisin asiakkaalle, jolloin laskuun lisätään kilometrikorvaus. Lisäksi pyykit voidaan silittää ja / tai mankeloida erillistä maksua vastaan. Eritepesusta perimme hinnaston mukaisen lisämaksun.

Pyykkikoneet

ASIOINTIAPU

Kauppa- ja asiointiavussa työntekijät suorittavat asioinnin asiakkaan puolesta. Asioimme kaupassa, apteekissa, pankissa ja postissa jne. Säännöllinen kauppa- ja asiointiapu suoritetaan ennalta sovittuna viikonpäivänä.

Asiakas, kotihoito tai omainen voi toimittaa kauppalistan yhdistyksen toimipisteeseen, puhelimitse (044 0220458) tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@jytyry.fi.

Mikäli avaamme asiakkaalle tilin asiakkaan puolesta veloitamme laskutustilin avaamisesta yhden asiointikäynnin mukaisen hinnan.

Lisätietoja löytyy hinnasto-sivultamme.


KOTITALKKARIAPU

Kotitalkkariapu suorittaa pieniä kodin korjaustöitä, kuten lampunvaihtoa, seinäkoukun kiinnitystä, polttopuiden kantoa, tai pihavajan järjestämistä.

Kotitalkkari voi hoitaa nurmikon leikkuun, haravoinnin, lumityöt, hiekoituksen ym. piha-alueen yleiseen siisteyteen ja turvallisuuteen vaikuttavat työt.