Kotiapupalvelut

KOTISIIVOUS

Kotisiivoukseen asiakkaaksi tulevalle teemme ennen palvelun aloittamista arviokäynnin, jonka aikana kirjaamme palvelusopimukseen mm. tehtävät työt ja käyntitiheyden.

Imurointi

Kotisiivoukseen kuuluu palvelusopimuksessa sovitun mukaisesti imurointi/lakaisu (myös sauna ja pesuhuone), lattian pesu (tarpeen mukaan), pölyjen pyyhintä ja wc:n pesu sekä tarvittaessa pesuhuoneen wc ja lavuaari.

Ovien kahvat, ovenpielet ja valokatkaisijat kosteapyyhitään. Patterit, putket ja pistorasiat pölypyyhitään näkyviltä osin. Mikroaaltouuni ja jäteastiakaappi puhdistetaan tarvittaessa.

Pölyjen pyyhintä

Lisäksi tarvittaessa astioiden tiskaus, mattojen imurointi/tamppaus/harjaus sekä petivaatteiden tuuletus ja lakanoiden vaihto. Tarvittaessa lattiakaivon pesu.

Erikseen sovittuna suoritetaan saunan ja pesuhuoneen pesu, ikkunoiden pesu, kaappien siivous tms. Näitä varten voi varata ylimääräisen siivousajan tai vaihtoehtoisesti vaihtaa perussiivouksen erikoissiivoukseen.

Eritesiivouksesta perimme lisämaksun (kts. hinnasto) Eritesiivouksella tarkoitetaan ulosteiden tai muiden eritteiden erillistä puhdistamista kaikissa asuintiloissa (ihmisten ja eläinten). 

Käytämme asiakkaiden välineitä, jos siivousvälineet ovat asianmukaiset. Tarvittaessa siivoojat ottavat siivousvälineet ja/tai -aineet mukaan kohteeseen ja niiden käytöstä laskutetaan.

Suoritamme myös muuttoihin kuuluvia loppusiivouksia erillisenä tilaustyönä. Hinta määräytyy työtilauksen mukaan.

Siivous tapahtuu pääasiassa parityöskentelynä.

Peruuttamattomista käynneistä perimme maksun, kts. hinnastomme.


PYYKKIAPU

Pesemme, kuivaamme ja käsittelemme asiakkaiden pyykit erillisessä pesulatilassa. Tarvittaessa haemme pyykit ja tuomme pestyinä takaisin asiakkaalle, jolloin laskuun lisätään km korvaus. Eritepesusta perimme lisämaksun.

Pyykkikoneet

KOTITALKKARIAPU

Kotitalkkariapu suorittaa pieniä kodin korjaustöitä, kuten lampunvaihtoa, seinäkoukun kiinnitystä, polttopuiden kantoa, tai pihavajan järjestämistä.

Kotitalkkari voi hoitaa nurmikon leikkuun, haravoinnin, lumityöt, hiekoituksen ym. piha-alueen yleiseen siisteyteen ja turvallisuuteen vaikuttavat työt.